ویزای کاری

ویزای کاری آمریکا

اگر شما هم علاقه مند به دریافت ویزای کاری آمریکا هستید، ما این مقاله را برای شما تهیه کرده ایم. یکی از پرطرفدارترین مقصدهای مهاجرت کاری آمریکا می‌ باشد. چرا که کیفیت زندگی در این کشور بسیار بالا بوده و از طرفی دستمزدهای فوق العاده ای به افراد تعلق می‌گیرد. به طور کلی سیستم ویزای کاری آمریکا دو تقسیم بندی اصلی مهاجرتی و غیرمهاجرتی دارد. برای این که اطلاعات بیشتری به دست آورید، ادامه مقاله را بادقت مطالعه کنید.

بررسی انواع روش ها و شرایط ویزای کاری آمریکا

ویزای کاری آمریکا به متقاضیان اجازه می‌ دهد تا بتوانند برای مدت مشخصی در این کشور مشغول به کار شوند. انواع مختلفی از ویزاهای کاری وجود دارند که ما در این بخش به طور کامل به آن‌ها می‌پردازیم.

ما در این قسمت به طور مشخص ویزاهای غیر مهاجرتی را بررسی می‌ کنیم. آمریکا جزو آن دسته از کشورهایی به شمار می‌ رود که متقاضیان نمی‌ توانند به طور مستقیم برای ویزای کاری آن درخواست دهند. بلکه متقاضی باید ابتدا با یک کارفرمای آمریکایی ارتباط برقرار کند و از وی پیشنهاد شغلی دریافت کند. در این صورت کارفرمای آمریکایی می‌ تواند برای فرد متقاضی درخواست ویزای کاری دهد.

اخذ ویزای کاری آمریکا,دریافت ویزای کاری آمریکا,شرایط دریافت ویزای کاری آمریکا

انواع ویزای کاری آمریکا

  • ویزای H-1B: این ویزا برای افراد متخصص که در شغل‌ های تخصصی فعالیت می‌ک نند، صادر می‌ شود. داشتن مدرک تحصیلی برای دریافت این نوع از ویزا الزامی می‌ باشد. همچنین مدت اعتبار آن ۳ سال با قابلیت تمدید تا ۶ سال است.
  • ویزای L-1: کارکنان بین المللی می‌ توانند از این ویزا بهره مند شوند. در واقع این ویزا به افراد اجازه می‌ دهد که در شعبه‌ های شرکت خود جابه جا شوند. البته این ویزا برای کارکنان عادی شرکت صادر نمی‌ شود. بلکه برای مدیران و افراد متخصص در نظر گرفته شده است.
  • ویزای H-2A: این ویزا برای کارهای فصلی می‌باشد. برای مثال کشاورزان می‌ توانند از این ویزا استفاده کنند تا بتوانند در کشور آمریکا سود خوبی را به وجود بیاورند. اعتبار این ویزا تنها برای مدت زمان ۱ سال است.
  • ویزای H-2B: شباهت زیادی بین این ویزا با ویزای H-2A وجود دارد. منتها تفاوت آن‌ ها در این است که ویزای H-2B برای مشاغلی غیر از کشاورزی به کار می‌ رود. از این رو افرادی که شغل آن‌ها به طور فصلی است و می‌ توانند سودهای بالایی را برای آمریکا ایجاد کنند، این ویزا برای آن‌ ها بهترین گزینه محسوب می‌ شود.
  • ویزای O-1: این ویزا به افرادی تعلق می‌ گیرد که استعدادهای برجسته در زمینه‌ های خاص دارند. برای مثال در زمینه‌ های هنری، آموزشی، تجارت و ورزش تخصص می‌ توانند اسعتدادهای خود را به نمایش بگذارند.

دسته دیگر از ویزاهای کاری آمریکا ویزاهای مهاجرتی هستند. این ویزاها برخلاف ویزاهای غیر مهاجرتی می‌ توانند منجر به اقامت دائم متقاضیان مهاجرت کاری به آمریکا شوند.

ویزای کاری EB-1

این ویزا از انواع مختلفی تشکیل شده است که دانستن هر کدام از آن‌ ها باعث می‌ شود تا بتوانید تصمیم درستی را در انتخاب ویزا اخذ کنید. برای این که بتوانید اقامت دائم در آمریکا را دریافت کنید، نیاز به گرین کارت دارید. گرین کارت EB-1 به ۳ دسته زیر تقسیم بندی می‌ شود:

  • EB-1A: این گرین کارت تنها به افرادی تعلق می‌ گیرد که دارای مهارت فوق العاده خاصی در یک حرفه منحصر به فرد هستند. در این روش نیازی به دریافت جاب آفر از کارفرما نمی‌ باشد. بلکه متقاضیان تنها به دلیل داشتن توانایی بالا در آمریکا استخدام می‌ شوند.
  • EB-1B: اساتید و محققانی که پژوهش‌ های بزرگی برای انجام دادن دارند، می‌ توانند این گرین کارت را دریافت کنند. البته که برای این ویزا متقاضیان حتما به جاب آفر احتیاج دارند.
  • EB-1C: برای مدیران اجرایی و مدیران شرکت‌ های بین المللی در نظر گرفته شده است. نیاز به جاب آفر در این روش نیز مشاهده می‌ شود.

ویزای کاری EB-2

آن دسته از مقاضیانی که دارای مدرک تحصیلی در سطوح بالا هستند، می‌ توانند از این گرین کارت بهره مند شوند. کارفرمایی که متقاضی را پذیرفته است، درخواست اشتغال را برای وزارت کار آمریکا ارسال کرده و تاییدیه دریافت می‌ کند.

ویزای کاری EB-3

این گرین کارت نیز به ۳ زیر گروه تقسیم بندی می‌ شود. گروه اول کارمندانی هستند که برای حداقل ۲ سال سابقه کاری دارند. گروه دوم افرادی هستند که به مهارت بالایی در شغل خود دست یافته اند. گروه سوم کارمندان غیرماهر می‌ باشند که به کمتر از ۲ سال سابقه کاری احتیاج دارند.

ویزای کاری EB-5

این گرین کارت به سرمایه گذارانی تعلق می‌ گیرد که قصد راه اندازی یک استارتاپ یا شرکت را در کشور آمریکا دارند. مبلغ سرمایه گذاری برای این کار حدود ۱ تا ۲ میلیون دلار می‌ باشد. برای دریافت این ویزا باید به اداره مهاجرت آمریکا اثبات نمایید که می‌ توانید با ایجاد کارآفرینی در آمریکا، تعداد مشخصی از شغل را برای شهروندان آن به وجود آورید.

البته برای اثبات این موضوع ابتدا به شما یک اقامت دو ساله مشروط به شما ارائه شده و در صورتی که عملکرد مطلوبی داشته باشید، می‌ توانید از اقامت دائم بدون شرط ۱۰ ساله برخوردار شوید.

شرایط ویزای کاری آمریکا,صدور ویزای کاری آمریکا,هزینه‌ های زندگی در آمریکا

شرایط دریافت ویزای کاری آمریکا برای ایرانیان در سال ۲۰۲۵

متاسفانه دریافت ویزای کاری آمریکا برای ایرانیان با چالش‌ هایی همراه است. اما نباید ناامید شوید. بلکه باید با آگاهی از آخرین تغییرات و شرایط در سال ۲۰۲۵، شانس موفقیت خود را بالاتر ببرید. متقاضیان ایرانی برای این که بتوانند ویزای کاری این کشور را دریافت کنند، باید از شرایط زیر برخوردار باشند:

  • پیشنهاد شغلی معتبری از یک کارفرمای آمریکایی دریافت کنند.
  • مدرک تحصیلی مناسب با نوع ویزا را داشته باشند.
  • بتوانند تمکن مالی خود را برای زندگی در آمریکا اثبات کنند.

البته باید توجه داشته باشید که یک سری از محدودیت‌ ها نیز برای متقاضیان ایرانی در این مسیر به چشم می‌ خورد. برای مثال افراد باید برای مصاحبه به کشورهای دیگری سفر کنند که سفارت آمریکا در آن وجود داشته باشد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کاری آمریکا

متقاضیان باید قبل از این که هر گونه اقدامی برای دریافت ویزای کاری آمریکا کنند، ابتدا از کامل بودن مدارک خود مطمئن باشند. چرا که در صورت وجود حتی یک نقص کوچک، سفارت می‌ تواند درخواست شما را ریجکت کند. از این رو به متن زیر بادقت توجه کنید تا بتوانید مهاجرت کاری به آمریکا را با کامل‌ ترین مدارک انجام دهید.

مدارک زیر برای انواع اخذ ویزای کاری آمریکا جزو الزامات به شمار می‌ روند:

  • پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • فرم DS-260، ویزای مهاجرت و درخواست ثبت نام
  • عکس پاسپورتی
  • شناسنامه و کارت ملی
  • مدارک تحصیلی
  • مدارک شغلی
  • مدارک مالی
  • مدارک پزشکی

وقتی که مدارک بدون هیچ گونه نقصی باشند، یک تایم مصاحبه با فرد متقاضی تنظیم می‌ شود. متقاضی همراه با مدارک در مصاحبه حاضر شده و باید سوالات افسر را در رابطه با قوانین مهاجرت به آمریکا به درستی پاسخ دهد.

اخذ ویزای کاری آمریکا,دریافت ویزای کاری آمریکا,شرایط دریافت ویزای کاری آمریکا

هزینه ویزای کاری آمریکا در سال ۲۰۲۵

در ازای خدمات مختلفی که متقاضی می‌خواهد دریافت کند، هزینه‌ هایی نیز از وی مطالبه می‌ گردد. در جدول زیر تمامی این هزینه‌ دریافت ویزای کاری آمریکا را با توجه به نوع ویزا مشاهده می‌ کنید.

نوع ویزا (غیر مهاجرتی) هزینه به دلار
H-1B ۴۶۰ + ۱.۵۰۰ دلار برای آموزش کارمندان
L-1 ۴۶۰ + ۵۰۰ دلار برای اطمینان از افراد
O-1 ۴۶۰
H-2A ۴۶۰ + ۱۰۰ دلار هزینه بازاریابی
H-2B ۴۶۰ + ۱۰۰ دلار برای گواهی کار موقت

علاوه بر هزینه پردازش درخواست ویزای کاری آمریکا باید هزینه‌های دیگری را نیز در نظر بگیرید. هزینه بیومتریک ۸۵ دلار، هزینه مصاحبه ۱۶۰ دلار و هزینه ترجمه مدارک که با توجه به حجم مدارک و دارالترجمه انتخابی، متفاوت می‌ باشد.

در جدول زیر هزینه ویزاهای کاری آمریکا از دسته مهاجرتی را مشاهده می‌ کنید.

نوع ویزا (مهاجرتی) هزینه به دلار
EB-1 ۷۰۰
EB-2 ۷۰۰
EB-5 ۳.۵۰۰
EB-3 ۷۰۰

هزینه دریافت گرین کارت بعد از تایید پرونده ۲۰۰ دلار است. همچنین متقاضیانی که به همراه خانواده مهاجرت می‌ کنند باید در نظر داشته باشند که برای هر نفر از اعضا باید ۵۳۵ دلار جهت هزینه فرم پرداخت کنند.

اخذ ویزای کاری آمریکا,دریافت ویزای کاری آمریکا,شرایط دریافت ویزای کاری آمریکا

مراحل دریافت ویزای کاری آمریکا

بعد از این که جمع آوری مدارک و دریافت گواهی‌ ها و تاییدیه‌ های لازم را با موفقیت سپری کردید، حال می‌ توانید مراحل دریافت ویزای کاری آمریکا را طی کنید.

مرحله اول: انتخاب نوع ویزا

متقاضیان در این مرحله باید مناسب‌ ترین نوع ویزا را با توجه به شرایط خود انتخاب نمایند.

مرحله دوم: دریافت پیشنهاد شغلی

کارفرمای آمریکایی باید برای ویزاهای موقت فرم I-129 را پر کرده و برای ویزاهای دائم فرم I-140 را تکمیل نماید. همچنین برای ویزاهای EB-2 و EB-3 کارفرما باید از وزارت کار آمریکا تاییدیه ای دریافت کند که نشان دهد برای موقعیت شغلی مورد نظر کارفرما، نیروی آمریکایی وجود ندارد.

مرحله سوم: تکمیل فرم‌های درخواست

برای ویزاهای موقت باید فرم DS-160 تکمیل شود. این فرم برای درخواست آنلاین ویزای کاری آمریکا از نوع غیر مهاجرتی می‌ باشد. برای ویزاهای دائم باید فرم I-140 را بادقت تکمیل کنید.

مرحله چهارم: پرداخت هزینه ها

همان طور که در قسمت هزینه‌ های ویزای کاری آمریکا اشاره کردیم، یک سری از هزینه‌ ها باید توسط متقاضی پرداخت شوند تا بتواند درنهایت موفق به دریافت ویزای کار شود. هزینه پایه برای هر ویزای غیر مهاجرتی ۴۶۰ دلار بوده و هزینه پایه برای هر ویزای مهاجرتی ۷۰۰ دلار می‌ باشد.

مرحله پنجم: ارسال مدارک به سفارت

تمامی مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا را باید از قبل آماده و نگهداری کنید. این مدارک شامل مدارک هویتی (پاسپورت، شناسنامه، کارت ملی)، مدارک تحصیلی، مدارک شغلی، مدارک پزشکی، تاییدیه‌ های لازم و مدارک مالی هستند.

مرحله ششم: انجام مصاحبه

از آن جایی که در کشور ایران هیچ سفارتی از آمریکا وجود ندارد، متقاضیانی که به مصاحبه دعوت می‌ شوند باید در یکی از کشورهای نزدیک به ایران مانند ترکیه، امارات یا ارمنستان، مصاحبه خود را انجام دهند.  در این مصاحبه یک سری از سوالات از متقاضیان پرسیده می‌شود که پاسخ صحیح به آن‌ ها می‌ تواند مسیر شغلی متقاضیان را به طور کامل تغییر دهد. این سوالات معمولا دلایل انتخاب شغل در کشور آمریکا، اثبات تمکن مالی و دلایل برای بازگشت به کشور مبدا هستند.

مرحله هفتم: دریافت ویزا

در صورتی که تمام این مراحل را با موفقیت پشت سر گذاشته باشید و مهارت و تخصص شما مورد نیاز کشور آمریکا باشد، ویزای کاری آمریکا برای شما صادر می‌شود.

اخذ ویزای کاری آمریکا,دریافت ویزای کاری آمریکا,شرایط دریافت ویزای کاری آمریکا

بهترین مشاغل آمریکا برای ویزای کاری

کشور آمریکا برای مشاغل حوزه‌های مختلف به جذب نیروی کاری می‌ پردازد. در واقع اکثر شغل‌ های پرتقاضا در این کشور نیز وجود دارند و می‌ توانید با کمک آن‌ ها ویزای کاری آمریکا را دریافت نمایید.

همواره به خاطر داشته باشید که میزان تقاضا برای شغل شما در کشور آمریکا، درنهایت باعث دریافت ویزای کاری آمریکا توسط شما می‌شود. البته این نکته که تخصص و مهارت فرد از اهمیت بالایی برخوردار است نیز نباید فراموش شود.

  • پرستار متخصص: حقوق سالیانه ۱۲۰.۰۰۰ دلار
  • دستیاز پزشک: حقوق سالیانه ۱۲۰.۰۰۰ دلار
  • فیزیوتراپیست: ۹۵.۰۰۰ دلار در سال
  • متخصص بیهوشی: ۲۷۰.۰۰۰ دلار در سال
  • توسعه دهنده نرم افزار: ۱۳۰.۰۰۰ دلار سالیانه
  • تحلیلگر امنیت اطلاعات: ۱۱۰.۰۰۰ دلار سالیانه
  • دانشمند داده: ۱۱۰.۰۰۰ دلار در سال
  • مدیر فناوری اطلاعات: ۱۶۰.۰۰۰ دلار در سال
  • مهندس نفت: حقوق سالیانه ۱۵۰.۰۰۰ دلاری
  • مهندس برق: حقوق سالیانه ۱۱۰.۰۰۰ دلاری
  • مکانیک خودرو: ۶۰.۰۰۰ دلار در سال
  • برقکار صنعتی: ۶۵.۰۰۰ دلار سالیانه
  • مدیر مالی: ۱۴۰.۰۰۰ دلار در سال
  • تحلیلگر بازار سرمایه: ۱۰۰.۰۰۰ دلار در سال
  • مدیر پروژه: حقوق سالیانه ۹۵.۰۰۰ دلاری
  • طراح گرافیک: ۶۵.۰۰۰ دلار در سال
  • تدوینگر فیلم: ۶۰.۰۰۰ دلار سالیانه

اخذ ویزای کاری آمریکا,دریافت ویزای کاری آمریکا,شرایط دریافت ویزای کاری آمریکا

مدت زمان صدور ویزای کار آمریکا و اعتبار آن چقدر است؟

مهم‌ ترین عاملی که در مدت زمان صدور ویزای کاری آمریکا تاثیر گذار است، تعداد تقاضاها می‌ باشد. واضح است که هرچقدر در تاریخی که شما درخواست ویزای کار می‌ دهید، تقاضای بیشتری وجود داشته باشد، زمانی طول می‌ کشد تا نوبت به فرد متقاضی برسد.

به طور کلی نمی‌ توان برای همه پرونده‌ها زمان ثابتی را در نظر گرفت. چرا که با توجه به پیچیدگی پرونده هر شخص و محدودیت‌ هایی که در این جا به چشم می‌ آید، زمان مختص به هر پرونده متفاوت می‌ باشد. با این حال می‌ توان به صورت بازه زمانی، مدت پردازش ویزاها را به صورت زیر در نظر گرفت:

  • برای ویزای H-1B بازه زمانی ۳ تا ۶ ماه نیاز است. اعتبار این ویزا در حالت عادی ۳ سال بوده که می‌ تواند تا ۶ سال تمدید شود.
  • ویزای L-1 تقریبا ۲ الی ۴ ماه زمان می‌ برد. اعتبار این ویزا برای متخصصان ۳ سال و برای مدیران تا ۷ سال است.
  • صدور ویزای O-1 مدت زمان ۱ الی ۳ ماه طول می‌ کشد. اعتبار ۳ ساله و دارای قابلیت تمدید
  • ویزای H-2B مدت زمان صدور کوتاه مدتی داشته که بین ۴ الی ۸ هفته به طول می‌ انجامد.
  • ویزای EB-1: 6 تا ۱۲ ماه
  • ویزای EB-2: 12 تا ۱۸ ماه
  • ویزای EB-3: 18 تا ۲۴ ماه

ویزاهای مهاجرتی از این نظر که به تایید وزارت کار آمریکا احتیاج دارند، مدت زمان صدور آن‌ها طولانی‌ تر می‌ باشد. همچنین اعتبار آن‌ ها ۱۰ ساله بوده که از قابلیت تمدید نیز برخوردار می‌ باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا